İlhami KOÇ - Okul Müdürü

1964 HATAY/Erzin doğumludur. İlk,orta ve lise öğrenimini Erzin´de tamamladı. Hacettepe Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden mezun oldu.1987 Yılında Bingöl Sancak Ortaokulunda öğretmenliğe başladı.Sancak Ortaokulu Müdürlüğü,Bingöl Solhan Lisesi Müdür Vekilliği görevlerinden sonra Osmaniye Kız İmam Hatip Lisesi Tarih Öğretmenliği, Osmaniye Cebeli Bereket İlköğretim Okulu Tarih Öğretmenliği görevinde bulundu.1995 yılında HATAY/İskenderun İbni Sina Aanadolu Lisesine atandı.1997-2010 tarihleri arasında İbni Sina Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı olarak görev yaptı.Bu görev süresi içerisinde 1999-2000 eğitim öğretim yılında Demir Çelik Anadolu Lisesi Müdür Vekilliği görevini yürüttü.2010 yılında İskenderun Tosçelik Fen Lisesi Müdürü olarak atandı.8 yıllık görev süresini tamamladıktan sonra aynı okulda öğretmenlik görevinde bulundu.02.09.2020 tarihi itibariyla okulumuza Müdür olarak atandı.