Şehit Abdullah Tayyip Olçok Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi

Vizyon: Çağdaş Eğitim çağında aile, çocuk ve eğitimcilerin ortaklaşa çalışması ile toplumun değişen ve gelişen gereksinimleri doğrultusunda, kendini yenileyebilen ve geliştirebilen, yaratıcı, etkili iletişim kurabilen, etik değerlere sahip, laik ve demokratik meslek elemanları yetiştirmek; kendi kültürünü koruyan aynı zamanda evrensel değerlere ve sorgulayıcı bakış açısına sahip, nitelikli bireylerin yer aldığı bir toplumun oluşumuna katkıda bulunmak, ayrıca; dürüstlük ve şeffaflık, yaratıcılık, esneklik, çağdaş yaklaşımlara açıklık, toplumsal gerçeklere duyarlılık anlayışıyla birlikte; takım ve sorumluluk bilinci, iş birliği, eğitimde süreklilik anlayışıyla çalışarak ulusal/uluslararası düzeyde adını duyurmaktır.

Misyon: Öğrencilerin kendine özgü niteliklerini yitirmeden; Kendine güvenen ve kendini geliştiren, Sorgulayıcı bakış açısına sahip, Kendi kültürüne ve diğer kültürlere saygı gösterebilen, Demokratik ve adil, İnsan haklarına duyarlı ve hoşgörülü, Doğaya ve çevresine duyarlı, Barış dolu bir dünyada yaşamak için durmaksızın öğrenmekten vazgeçmeyen bireyler olmalarını sağlamaktır.

Başarılar:

Saatler: 08:30/16:20
Isınma: KLİMA
Servis Bilgisi: VAR
Taban-Tavan Puan Bilgileri: -
Okulun Sınav Başarı Durumu: -
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: -
Sportif Etkinlikler: FUTBOL, VOLEYBOL, BADMİNTON, MASA TENİSİ
Bilimsel Etkinlikler: -
Proje Çalışmaları: -

WEB - https://satomeslek.meb.k12.tr

Adres - İSTİKLAL MAH. AHMET YESEVİ CAD. PAYAS ŞEHİT ABDULLAH TAYYİP OLÇOK MTAL SİTESİ NO: 40A PAYAS / HATAY

Öğretim Şekli :NORMAL

Yerleşim Yeri - PAYAS; 40.000 NÜFUSLU DÖRTYOL VE İSKENDERUN ARASINDA SANAYİ ŞEHRİ.

Ulaşım ŞEHİR İÇİ DOLMUŞ HATTI, HUSUSİ ARAÇ

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İLE 80 KM, İLÇE MERKEZİNE 5 KM MESAFEDE